Vill du jobba med mig? Eller bara är nyfiken på vad jag jobbar med och hur jag jobbar. Så har du kommit rätt.

Det är okej att inte fatta vad man ska, borde eller vill göra på webben! Jag fokuserar på 3 nyckelpunkter för att du ska kunna göra dig hörd här i den digitala världen.

Ditt syfte

Grunden till allt du gör och varför du gör det. Vi kommer att gräva djupt i dina kärnvärden och värdegrunder för att få ut och skörda din drivkraft. Med triggande frågor och metoder så tar vi fram din kärna. vi Lägger grunden till hela din strategi och nisch.

Dina sociala kanaler

Både för dig som vill och inte vill göra det själv. Så kan jag hjälpa dig att få kontroll över din marknadsföring på sociala media. Min tro är att med rätt strategi så kan alla få ut lite mer av sina sociala kanaler.

Din hemsida

Ditt ställe som du äger! Och den viktigaste delen på webben där du har direkt kontakt med dina kunder och kan påverka hur trovärdig du är. Men även platsen för dina transaktioner. För vem vill inte kunna guida en rastlös kund hela vägen till ett köp?

När vad och varför inte längre räcker till för dig utan du vill också veta hur du ska göra. Då kan jag hjälpa dig med hur du skapar ditt syfte, får kontroll och börjar tycka det är roligt med sociala media. Men framför allt hur du får den där hemsidan som folk vill besöka.

Jag säljer inte varför du ska göra något. Jag säljer tjänster inom hur du gör sakerna på riktigt. Genom att jag gör dom själv men även så älskar jag att läsa, utforska och skapa mina egna testmiljöer i hur saker och ting funkar.

Är du redo för HUR du ska göra saker på webben?!

Vad säger kunder om enklaknep?

  • bodytherapy hemsida
    Det finns något enkelt, stilrent och lite, lite annorlunda eller kanske snarare personligt som gjorde att jag fastnade för enkla kneps design och upplägg. enkelt, logiskt med det lilla extra som gör hemsidan till min. Johanna är generös och bjuder på sin erfarenhet och kunskap. Hon är lätt att samarbeta med, är rörlig både intellektuellt och tekniskt. Hon har en egenskap många saknar i it-webb. Hon lyssnar och hör det man säger och agerar utifrån det. Jag har blivit delaktig i skapandet av min hemsida. Den känns som min, men skulle aldrig kunna gjort den så själv. Dessutom inspirerade hon mig att våga sociala media och på ett litet smartare sätt. // Annika Damm  
  • Thaimorsan siranee
    Innan jag fick träffa Johanna IRL som driver enklaknep.se hade jag läs ALLT i hennes blogg då när jag började blogga. Senare när jag behövde flytta mina blogg och blir egenföretagare så hjälpte Johanna mig från scratch då bloggen hade legat på två olika bloggportaler. Storstädning och ny grafisk design och branding blev det. Johanna är välorganiserad och arbetar metodiskt. Bättre hjälp kunde jag inte hitta! Sedan kunde jag smidig sköta min hemsida Thaimorsan.se på egen hand men när jag behöver support kan jag räkna med Johanna! väldigt bra bemötande. //Siranee Halonen

Nyfiken på hur jag har designat några hemsidor?

Om du jämför min egna design på denna och mina kunders design så kan man tydligt se att jag designar inte liknande för alla. Utan lyfter fram personens identitet bakom sidan. Det jag vill säga med det var inte rädd om du tycker att det är för mycket rosa på min sida. Jag lovar att designa efter dig.

Allt börjar med en kontakt! Glöm inte att skicka ett mail så jag vet att du finns!